De beste bijles voor natuurkunde
Zowel in de onderbouw als bovenbouw krijg je als scholier te maken met natuurkunde. Als je moeite hebt met dit vak, kan bijles natuurkunde helpen om bepaalde formules onder de knie te krijgen. De docenten van Scriptium nemen al je worstelingen met dit vak weg. Onze docenten worden zorgvuldig geselecteerd op hun kennis en didactische vaardigheden. Zij dienen aan strenge criteria te voldoen. Je kunt er daarom op vertrouwen dat jouw docent expert is in zijn of haar vakgebied.
We behandelen alle mogelijke onderwerpen die onderdeel zijn van natuurkunde. Denk hierbij aan elektriciteit, mechanica of relativiteit. Ook voor natuurkunde als onderdeel van een opleiding heeft Scriptium ervaren en academisch geschoolde docenten. Te denken valt aan studies als toegepaste natuurkunde, bouwkunde en biomedische wetenschappen.
Wie helpt jou met natuurkunde?
Bijles natuurkunde door professionele docenten
Onze bijles natuurkunde is er voor studenten hbo en wo en voor scholieren op de havo en het vwo. Je krijgt les van een seniordocent van Scriptium. Zij hebben van natuurkunde hun werk gemaakt en hebben veel didactische vaardigheden opgedaan. Ze kunnen moeilijke stof goed uitleggen. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat zelfs de grootste natuurkundeleek goede cijfers haalt voor tentamens. Onze bijles natuurkunde is overigens ook beschikbaar in het Engels, door native speakers of door Nederlanders met uitstekende Engelse taalbeheersing.
- Diepgaande kennis van natuurkunde
- Alle onderdelen van het vak
- Bijles natuurkunde op maat
- Voor alle niveaus
- Online of bij jou thuis
- Seniordocenten
- Persoonlijk
- Scherp geprijsd
- Betrouwbaar
- Professioneel
Bijles natuurkunde - hoe werkt het?
Bij Scriptium vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk de regie hebt over de bijles die je afneemt. We weten namelijk als geen ander dat elke scholier of student anders is en andere behoeften heeft. De inhoud van de lessen en de meest geschikte docent worden daarom bepaald op basis van jouw wensen.
Je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Voordat het traject begint, verstrekken we een offerte met een overzicht van het uurtarief en kosten. Zo weet je financieel waar je aan toe bent. De offerte is overigens geen betalingsverplichting. Je betaalt altijd pas achteraf en alleen voor de uren bijles natuurkunde die je werkelijk gehad hebt.
Betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit staan bij Scriptium voorop. Dat geldt ook ten aanzien van studenten op de universiteit en het hbo. Daarom proberen we de lessen, en het traject dat eraan vooraf gaat, zo transparant en duidelijk mogelijk te laten verlopen.
Onze docenten
- Talent voor natuurkunde
- Vlot en flexibel
- Snel beschikbaar
- Passie voor natuurkunde
Seniordocent
- Jarenlange ervaring
- Werkzaam in onderwijs
- Veel kennis
- Didactisch onderlegd
Wat vinden anderen van Scriptium?
Heb jij moeite met natuurkunde en wil je extra begeleiding voor je eindexamen? Of heb je ondersteuning nodig bij je studie toegepaste natuurkunde? De bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.
Onderwerpen van bijles natuurkunde
Onze docenten kunnen alle mogelijke onderwerpen behandelen tijdens de bijles natuurkunde. Hieronder lees je enkele onderwerpen die besproken kunnen worden. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Geen paniek, je kunt er vanuit gaan dat jouw docent verstand heeft van het onderwerp waar jij de meeste moeite mee hebt.
Kort gezegd is aerodynamica de wetenschap van de beweging van gassen. Eigenlijk onderzoek je dus hoe gassen zich bewegen in de atmosfeer, en hoe die bewegingen invloed uitoefenen op de wereld om ons heen. Een bekend voorbeeld van aerodynamica is de toepassing van dit natuurkundig onderwerp op formule 1-auto’s. De bouwers van de auto van Max Verstappen gebruiken aerodynamica om de precieze afmetingen en vormen van de autopanelen en spoiler te berekenen. Zo zorgen ze dat de auto op het asfalt wordt geduwd (in plaats van omhoog, zoals bij een vliegtuig) en dat Max de snelst mogelijke tijd kan neerzetten.
De naam zegt het al: elektromagnetisme is de leer van de relatie tussen elektriciteit en magnetisme. We weten pas sinds 1837 dat deze twee natuurkundige verschijnselen met elkaar verbonden zijn. Sindsdien wordt het fenomeen nog steeds onderzocht. We vinden nog altijd nieuwe toepassingen voor het principe in onze samenleving. Waar je het al ziet? In de motor van een Tesla-auto bijvoorbeeld.
Pierre en Marie Currie noemden het voor het eerst ‘radioactiviteit’. Het is de straling die wordt uitgezonden door materialen die spontane slijting van de kernen van radionucliden hebben. Gelukkig doen niet alle materialen dit, want radioactiviteit is heel ongezond voor mensen. Toch is het ook bruikbaar. We gebruiken het in de gezondheidszorg bij kankerbehandelingen en kernenergie is één van de schoonste vormen van energie die er is.
Het verplaatsen van gigantische structuren of het spannen van een brug over een rivier: het zijn projecten waarbij je ook grote werktuigen nodig hebt. Voor een spijkertje gebruik je een hamer, maar wat gebruik je als die spijker 5 meter hoog is en duizenden kilo’s weegt? De leer van de werktuigbouw houdt zich bezig met het ontwikkelen van werktuigen en mechanische machines die de grootste bouwklussen aankunnen. En dat allemaal met behulp van natuurkundige principes en -wetten.
De quantumwereld is de verzamelnaam voor alles dat macroscopisch klein is. Dan hebben we het dus over atomen, moleculen, nanodeeltjes en elektronen. Onze hele wereld is opgebouwd uit deze kleine deeltjes, die zich volgens vaste wetten en regels gedragen. De leer van deze wetten en regels leert ons veel over het ontstaan van ons universum.
Technologie, maar dan ongeveer net zo groot als een bacterie, is dat mogelijk? De leer van nanotechnologie houdt zich bezig met kunstmatige technologie precies op die grootte. Het is een hele kunst om iets zo ongelooflijk klein te maken. Maar als dat lukt, kunnen we mensen helpen met allerlei medische problemen, en bijvoorbeeld de zeeën opschonen door plastic-etende nanobotjes los te laten.
De planeten, de sterren en de maan, en alle ruimte daartussen: het is de leer van de sterrenkunde. Deze vorm van natuurkunde houdt zich bezig met het onderzoeken van alles dat in onze ruimte bestaat. Zo leren we over zwarte gaten, donkere materie en ons sterrenstelsel. En dat leert ons natuurlijk ook veel meer over onszelf en onze planeet.
Groepskorting voor bijles natuurkunde
Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
- Ruime ervaring in het onderwijsveld
- Zorgvuldige screening van docenten
- Tot 30% korting bij groepslessen
- Binnen enkele uren een bijlesdocent
- 7 dagen per week bereikbaar
- Zowel online als bij jou thuis
- Meer dan 50.000 scholieren en studenten geholpen
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.